Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 decembrie 2011

DIABETUL DE TIP II se poate vindeca prin dieta!!

Una dintre cele mai importante stiri peste care am dat zilele astea suna cam asa:

Diabetul de tipul II se poate vindeca prin... dieta?!

Se pare ca da, este posibil. Acest subiect, al diabetului zaharat, a inceput sa ma intereseze acum cativa ani, cand am descoperit cu uimire ca una dintre cele mai bune eleve ale mele nu mai putea sa frecventeze scoala pentru ca glicemiile foarte mari ii produsesere rani (da, ati citit bine) rani deschise la picioare!! Cu ajutorul scolii si al lui Dumnezeu aceasta eleva stralucita si cu un suflet minunat are acum o viata mult mai buna decat in trecut. In ceea ce ma priveste, o sa-i raman recunoscator toata viata ca mi-a atras atentia asupra pericolului care ne pandeste pe toti. Aceasta boala afecteaza anual circa 200 de milioane din intreaga lume si poate avea efecte devastatoare asupra organismului uman! Diabetul poate fi declansat de multi factori, stress-ul fiind unul decisiv in acest sens. O dieta bogata in zaharuri este de asemenea un factor hotarator. Asa ca, dragii mei, ATENTIE LA ZAHARUL DIN ALIMENTATIE! ATENTIE LA ZAHARUL ASCUNS! MAI ALES CEL DIN BAUTURILE CARBOGAZOASE, CARE CONTIN O GRAMADA DE ZAHAR ASCUNS (chiar si marcile care se lauda cu sloganul, "NO SUGAR" - va las pe voi sa ghiciti care sunt acelea :) 

Daca oamenii de stiinta au dreptate, se pare ca, in curand, bolnavii nu vor mai avea nevoie de insulina.
Studii recente au relevat faptul ca diabetul de tip 2 poate fi “vindecat” in doar patru luni cu ajutorul unei diete hipocalorice, adica prin reducerea numarului de calorii.

“Este uimitor cum o simpla dieta cu un aport scazut de calorii poate vindeca diabetul de tip II. Si mai mult, aceste efecte sunt pe termen lung”
, a afirmat Dr. Sebastian Hammer, autorul studiului, citeaza Daily Mail.



Pentru a citi mai multe, visit 

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Razvan/Desktop/Diabetes-cure-Scientists-reveal-low-calorie-diet-reverses-Type-2-disorder-just-months.html

2 comentarii:

  1. M-a emotionat pana la lacrimi aceasta postare...De ce oare??[...]
    Intr-adevar,ne gandim de multe ori ca aceste lucruri nu ni se pot intampla noua,iar cand ne asteptam mai putin ne lovesc din plin...dar ce nu ne omoara ,ne face mai puternici...
    trebuie sa invatam din experientele noastre,ale oamenilor de langa noi si sa ne reclasificam prioritatile...SANATATEA este cea mai importanta,fara ea,nu avem nimic!
    Multa sanatate va doresc!sunteti un model pentru mine si va multumesc pentru lucrurile pe care le-am invatat,sfaturile si experientele pe care le-am impartasit in acesti ani...Ati facut o diferenta pentru mine, in aceasta lume prin actiunile pe care le-ati intreprins!:)


    <<...timpul nu asteapta pe nimeni!Ieri este istorie,maine este mister;AZI este un dar de la Dumnezeu!...>>

    RăspundețiȘtergere
  2. You are very welcome, Ana! I owe you big time for teaching me that I CAN MAKE A DIFFERENCE IN THIS WORLD! :)

    RăspundețiȘtergere