Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 7 septembrie 2013

ROSIA MONTANA - PROIECTUL CEANURILOR UCIGASE


Imaginati-va că intr-o zi va treziti că vă bate la ușă o comisie care va spune că aveți un termen de n zile să vă părăsiți casa pe care ati mostenit-o de la părinti pentru că din acel moment acea casă apartine statului roman care deja a vȃndut-o unei super corporații. Imaginati-vă că locul mirific al nașterii se  transforma rapid ȋntr-o baltă plină de cianuri ucigașe. Imaginați-vă buldozere demolȃnd mii de case, cimitire si biserici laolata, precum si numeroase vestigii apartinand patrimoniului UNESCO!!! (EUROPA Nostra, vocea Patrimoniului Cultural în Europa = mai mult de 400 de organizaţii şi asociaţii) a pus Roşia Montana pe lista celor 7 cel mai ameninţate situri culturale din Europa. ACEST PROIECT REPREZINTA GAZAREA SPIRITULUI ROMANESC IAR GUVERNUL VINDE TARA PENTRU CATIVA ARGINTI! Rosia Montana inseamna doar inceputul pentru ca reprezinta doar prima verigă dintr-un lanţ de proiecte miniere care ameninţă cea mai mare parte a Carpaţilor Occidentali (Munţii Apuseni, Țara Moților) dar şi alţi munţi din România
Oare nu au vandut destul din tara acesti corupti si ignoranti politicieni care lasa sa ne manance cainii copiii fara sa le pese de nimic? Oare nu este timpul sa ne trezim si sa ne opunem proiectelor ucigase de acest gen? “ SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRI”. Nimic mai adevarat. De aceea, trebuie sa ne informam cu adevarat si sa luptam ca generatiile ce vin sa creasca intr-o Romanie frumoasa, curata si sanatoasa! Mereu ne referim la guvernanti ca la  “cei care au puterea”. Cred ca este gresit. NOI TOTI ROMANII AVEM PUTEREA CHIAR DACA NU SUNTEM CONSTIENTI! SI AVEM O DATORIE MORALA DE A NE OPUNE ACESTUI PROIECT UCIGAS!Bineinteles, prin toate mijloacele legale si fara violenta.  
Trebuie sa multumim celor care protesteaza in Bucuresti pentru aceasta cauza! Ei sunt romanii adevarati nu cei care pretend ca ne guverneza!
 
Iata mai jos doua filme despre ce inseamna acest proiect criminal.
Dati share si scrieti pe bloguri si pe retelele de socializare impotriva acestui proiect! Numai impreuna vom putea opri uciderea spiritului romanesc!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu