Faceți căutări pe acest blog

duminică, 8 iunie 2014

LTAS VICTOR SLAVESCU A SARBATORIT ZIUA MONDIALA A MEDIULUI

Pe 5 iunie 2014, elevii de la LTAS Victor Slavescu Ploieşti au ţinut să sărbătorească, ca în fiecare an, Ziua Mondială a Mediului. Evenimentul a fost organizat şi susţinut de Fundaţia RoSmile. Peste 100 de voluntari, “înarmaţi” cu postere, pancarte şi bannere au desfăşurat un marş simbolic, încercând să atragă un semnal de alarmă asupra importanţei protejării mediului înconjurător şi a patrimoniului cultural românesc. Elevii şi-au exprimat astfel dorinţa de a trăi într-o Românie frumoasă, curată şi sănătoasă. Grupul de voluntari s-a deplasat din zona Gării de Sud pe bulevard, până în faţa Palatului Administrativ, apoi s-a oprit în parcul “Nichita Stănescu”. Sub privirile curioase ale celor prezenţi dar şi ale trecătorilor, trupa de teatru “Hai să lasă DOT COM” (formată din elevi de la LTAS Victor Slavescu şi de la Liceul de Artă Carmen Sylva) au pus în scenă inedita piesa “Călătorie”, scrisă de elevul Iustin Matei, elev în clasa a X-a la Liceul de Artă Carmen Sylva. Spectacolul a fost urmat de un concurs de pictat cu degetele, susţinut tot de elevii voluntari , membri ai Fundaţiei RoSmile. Ziua s-a încheiat cu participarea domnişoarei Pantilimon Florentina (manager fundaţia RoSmile) şi a domnului profesor Macovei Răzvan la emisiunea “Neconvenţional”, transmisă în direct de la ora 21, la postul de televiziune nou înfiinţat, Ploieşti TV. Emisiunea a avut ca subiecte protejarea mediului, voluntariatul şi Ziua Mondială a Mediului.
Ţin să mulţumesc din suflet tuturor elevilor voluntari din liceul nostru care au participat la acest eveniment precum şi elevilor actori de la cele două licee (Tănăsescu Gabriela – 11G, Stoica Valentin Ionut – 12 A, Vlad Alexandru – 12 E, toţi elevi la LTAS Victor Slavescu Ploieşti şi Iustin Matei, Andrei Dragomir şi Şerbănoiu Mihai , elevi la Liceul de Artă Carmen Sylva)
De asemenea, ţin să mulţumesc colegei mele, doamna profesoară Uruc Marilena pentru sprijinul acordat în desfăşurarea acestui eveniment. Nu, în ultimul rând, mii de mulţumiri fundaţiei RoSmile pentru organizarea excelentă a tuturor activităţilor de celebrare a  Zilei Mondiale a Mediului din acest an.






















































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu