Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 14 octombrie 2017

LET'S DO IT PLOIESTI 2017

Astăzi, 14 octombrie 2017, elevi si profesori voluntari de la LTAS Victor Slăvescu au mai scris o pagină în cartea de istorie a ecologizării oraşului Ploiesti. Acestora li s-au alăturat voluntari de la Colegiul National A. I. Cuza, Colegiul National Nichita Stanescu şi Colegiul Tehnic Toma Socolescu.  
Profitând de toamna călduroasă, ne-am deplasat pe teren si am acoperit zonele urmatoare:   
- Zona 1 - str. Transformatorului – str. Livezilor
- Zona 2 - str. Pictor Rosenthal 
- Zona 3 – Bd. București - Pod Tătărani
Este întotdeauna greu să vezi că există zone cu o cantitate atât de impresionantă de gunoi  într-un oraş care se doreşte a fi european, dar asta nu a descurajat voluntarii care au lucrat cot la cot, cu multă dedicare dar şi voie bună. S-au legat noi prietenii şi s-au schimbat numere de telefon. Am facut poze cu şi fără ramă:))
Toti am plecat acasă cu bucuria că am produs o mica schimbare in comunitatea în care trăim sau ne desfăşurăm activitatea şi cu speranţa că în viitor vom fi mai mulţi voluntari. Pentru noi ca profesori, a fost un prilej bun să petrecem cateva clipe alături de aceşti copii minunaţi care cred într-o Românie mai frumoasă!

Tin să multumesc domnisoarei Pantilimon Florentina pentru organizare dar şi doamnelor profesoare Uruc Marilena şi Gorcea Raluca pentru prezenţă şi pentru implicarea de care au dat dovadă. 
Nu în ultimul rând, doresc să aduc multumiri tuturor voluntarilor care şi-au rupt din timpul lor pentru a demonstra că “omul sfinţeşte locul”şi că schimbarea pe care doreşti să o vezi în lume trebuie să înceapă cu şi din tine. 

Once again, WE DID IT! :) 




































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu