Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 19 ianuarie 2011

HAI SA FACEM BANI ON-LINE!


Tehnologia ne poate schimba viata în bine. Internetul ajuta deja milioane de oameni sa comunice în timp real. Odata cu dezvoltarea tehnologiei computerizate pe fondul unei economii globalizate se dezvolta noi oportunitati de afaceri. Intr-o lume în care “time is money” shopping-ul on-line a devenit o necesitate. Sunt studii care arata ca în unele ţări ca Germania şi Japonia procentajul celor care fac cumparaturi on-line în mod regulat este de 70%. Din acest shopping on-line toata lumea profita. Google face un profit de 1,3 milioane de dolari pe zi datorita unui simplu click dat de milioane de utilizatori! Acum putem si noi să câştigăm bani promovând asemenea site-uri. Pre-Launch Malaesya este o noua oportunitate de afaceri. Ideea este simpla. Te alaturi sistemului si promovezi aceasta aplicatie şi celorlati. La rândul lor, aceştia recrutează alţi membri. Cu cât se răspândeşte mai rapid ideea, cu atât mai mulţi useri vor fi. Aplicatia este folosita de către sutele sau miile de useri pe care îi bagi în sistem şi care fac shopping on line şi astfel pentru fiecare click, poţi câştiga bani. (applicaţia acceseaza practic cele mai importante motoare de căutare gen Google, Yahoo, Opera, etc, pentru a oferi cele mai ieftine preţuri de pe piaţă). Cred că este o idee pe cât de simplă pe atât de eficientă pentru că poţi face bani chiar dacă tu personal nu faci shopping on-line. Ideea deja a prins bine în ţările vorbitoare de limbă engleză şi acum se răspândeşte pe marile pieţe din Malezia, Singapore, dar şi Europa. Ce este cu adevărat fain este că înregistrarea este GRATIS!!! (Deocamdată! In curând probabil vor introduce o taxă, caci vorba romanului  - "o minune nu tine mai mult de 3 zile!") 
Şi atunci, daca nu ne costă nimic, de ce să nu încercăm? 
Inregistrati-va acum pe http://www.prelaunchmalaysia.com/razvanmacovei (du-te la rubrica JOIN si completeaza acolo datele personale) şi fiti printre primii din Romania care promoveaza aceasta idee! Cine ştie, mai încolo s-ar putea să va pară rău că nu ati făcut-o! Grăbiti-va! Vorba pe NET se răspândeşte rapid!...

3 comentarii:

  1. I don't think the system will work because there are not many people who shop on the internet.Anyway you won't acumulate much money. Sorry for my english if I didn't wrote right.

    RăspundețiȘtergere
  2. Well, you know what they say, Silvia, at least we tried. I really hope it is not just a scam, but if it is for real, then I think the idea may work!Time will tell...:)

    RăspundețiȘtergere