Faceți căutări pe acest blog

vineri, 18 martie 2011

CODEX ALIMENTARIUS: FORMA "DEMOCRATICA" DE EXTERMINARE A POPULATIEI !!!

Codex Alimentarius este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii ce a elaborat un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii ce pretinde ca se ocupa de sanatatea noastra stau Natiunile Unite, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Marile Carteluri Farmaceutice plus Bancile Internationale.
Ca sa va faceti o idee despre ceea ce ni se pregateste, iata cateva dintre directivele incluse in acest codex:

- eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor si vitaminelor
- animalele vor fi tratate cu hormoni si iradiate, iar plantele - modificate genetic
- cine va folosi produse naturale va face inchisoare
- usturoiul, menta si alte produse comune vor deveni droguri

Pentru a intelege foarte bine ce primejdie ne paste daca acest codex va fi intra in vigoare, va sugerez sa cititi un articol extraordinar pe link-ul de mai jos:

http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/agentia-de-investigatii/romania-a-aderat-la-codex-alimentarius-95132.html

De asemenea, intrati pe site-ul de mai jos pentru a citi cat mai multe despre aceasta metoda infama de exterminare a populatiei cu ajutorul legilor!!! Tot acolo, in stanga, veti gasi European Initiative Referendum. Dati click si veti ajunge pe site-ul oficial al celor care lupta impotriva introducerii acestui codex, nu altcineva decat un grup de 30 de supravietuitori de la Auschwitz, grup ce a pornit o campanie de strangere de semnaturi pentru a depune o cerere de referendum in toate cele 27 de tari membre ale uniunii europene cu privire la introducerea acestui codex!


http://codexalimentarius.info/?page_id=116


Pentru cei care stiu engleza, puteti citi mai multe direct pe

http://www.eu-referendum.org/english/petitions/europe_for_the_people_info.html

INTRATI ACUM SI SEMNATI PETITIA!

Haideti sa incercam sa luptam impotriva acestor masuri, altfel

VIATA NOASTRA NU NE VA MAI APARTINE!!!!


Multumesc lui Dumnezeu ca bunicul meu care manca ciorba cu ceapa, sunca cu usturoi si bea tuica (si a trait pana la 80 de ani) nu a apucat sa vada ziua asta cand vom fi siliti sa luam usturoiul de la farmacie!!)

2 comentarii:

  1. Is unbelievable!We are in a continuous degradation!I remain terrified of such information-it seem that they want to exterminate the human race,because I cann't believe that a natural product can harm our body or that vitamins, garlic and mint are prohibited(for our safe!)
    Is inhuman to impose such a law, a law that will not help people at all ,rather it will help to ''destroy people's life'
    AMAZING and SHAMEFUL!
    How you can tell the romanian peasant that the milk he produced in his farm is not produced properly,that cows should be treated with antibiotics...God!
    I signed the petition,because I think that is a stupid law that should remain 'on the paper'...
    WE LIVE IN A MAD WORLD!SOMEBODY HELP US!

    RăspundețiȘtergere
  2. You are right,Ana. It's STUPID,SHAMEFUL, but I would also say EVIL! Yes, they want to exterminate us. They are going to force us to buy their stupid medicines which will get us critically sick. We'll pay for their bloody products until we die! WE'LL PAY THROUGH OUR NOSES!

    Stay healthy!(if ...they let you!)

    RăspundețiȘtergere