Faceți căutări pe acest blog

duminică, 3 martie 2013

MARTIE E LUNA DEDICATA ECOLOGIEI! ORA PAMANTULUI SE APROPIE!



Este Martie şi este oficial primăvară! Este o lună importantă pentru toţi cei care vor sa ajute la protejarea acestei planete frumoase numite Pământ! Este o luna în care putem face multe lucruri. In primul rând, ne putem informa!

Pe 22 Martie este Ziua Mondiala a Apei. Populaţia planetei se confruntă cu o gravă criză de apă, în timp ce societatea "civilizata" iroseste intre 50% si 80% din apa menajera, cand aceasta ar putea fi refolosita. 

Deja 1,1 miliarde de oameni de pe pla­neta nu au acces la apa potabila si­gura.
3.900 de copii mor zilnic din cauza apei contaminate si a bolilor pro­vocate de aceasta.

Pe 23 Martie vom celebra împreună mult aşteptata Ora Pământului!

Ca şi anul trecut, sper să am sprijinul a cât mai mulţi elevi de la Victor Slăvescu pentru a duce o campanie de conştientizare a problemelor cu care lumea se confruntă pe termen scurt dar şi scurt! 

Cred că este de datoria fiecăruia dintre noi nu doar să se informeze pe sine şi pe ceilalţi, ci şi să facă schimbări în ceea ce priveşte stilul de viaţă pentru a ajuta planeta!

2 comentarii:

  1. eu mai pot poarticipa? Sunt Silvia de la fosta clasa a 12 - a A daca ma mai tineti minte

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm. Cum as putea sa te uit, Silvia? Esti singura eleva care a incercat sa ma faca sa renunt la consumul de cafea! :) :) Desigur ca poti participa. Ne intalnim pe 23 martie la ora 8 si ceva la scoala. BYOC! ( Bring Your Own Candle). Thanks for supporting EARTH HOUR. See you then! :)

    RăspundețiȘtergere