Faceți căutări pe acest blog

luni, 27 februarie 2012

GSAS DONEAZA PRIN CRUCEA ROSIE

Dragii mei,

Cu mare plăcere şi recunoştinţă vă aduc la cunoştinţă rezultatul campaniei de strângere de fonduri pe care am iniţiat-o săptămâna trecută şi la care v-am rugat să participaţi. Impreună am reuşit să adunăm nu mai puţin de 980 de LEI! Aceşti bani vor ajunge la cei care au fost deja destul de afectaţi de căderile masive de zăpadă din această iarnă. Si pentru că în Romania zilelor noastre avem nevoie de transparenţă mai mult ca oricând, iată mai jos copia chitanţei care atestă că banii au ajuns unde trebuie. 

Vreau să multumesc încă o dată tuturor (elevi şi profesori) celor care au contribuit la strângerea acestei sume care nu este deloc mică şi care arată ce putem face dacă ne unim forţele.  Mulţumesc de asemenea tuturor elevilor care au ajutat la numărarea banilor cât şi celor care m-au ajutat să-i schimb în bancnote mai mari.  
Personal cred că am reuşit să facem un lucru extraordinar  şi sper ca aceasta să fie doar una dintre multele campanii de strângere de fonduri sau activităţi de voluntariat pe care liceul nostru le va derula în viitor ! 

Nu uitaţi, unul dintre marii umanişti ai istoriei, Mahathma Gandhi spunea că TU TREBUIE SA FII SCHIMBAREA PE CARE DORESTI SA O VEZI IN LUME ! 

Vă astept să vă spuneţi părerile despre rezultatul acestei campanii şi vă mulţumesc !

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru rezultat!
    Schimbarea ne defineste ca oameni,evolutia,motivarea,incercarea de a ne face auzite sentimentele,gandurile...
    Orice inceput e greu,dar nu imposibil de atins si mai ales cand miza e uriasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi frumos, Ana. Da, este un pas mic, dar se spune ca orice calatorie de 1000 de kilometri incepe cu un prim pas!

    RăspundețiȘtergere