Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 mai 2011

FLASHMOB UMANITAR IN PLOIESTI!!

Acum doua zile, a fost organizat primul flashmob din orasul Ploiesti. Evenimentul a avut un scop umanitar, anume strangerea de fonduri pentru un tanar de 25 de ani, pe nume Andrei Teodoroiu, care are mare nevoie de un transplant de ficat. Cu mandrie pot sa spun ca printre cei care s-au alaturat acestui flashmob au fost si elevi de la clasa la care sunt diriginte, a XI-a D. Printre spectatori s-au numarat si alti elevi de la GSAS Victor Slavescu, care au si donat bani in sprijinul lui Andrei. Tin sa multumesc elevilor STANCIU CLAUDIU, SEREBREANU IONELA, BERINDE STEFAN si COCAN ANDREEA pentru faptul ca au dansat in cadrul acestui flashmob si sa multumesc colegilor din clasa care au venit sa-i sustina!  Nu in ultimul rand, mii de multumiri celor care au contribuit cu bani pentru a-l ajuta pe acest tanar care are grave probleme de sanatate! Cred ca avem cu totii mare nevoie de asemenea actiuni umanitare si faptul ca acesti copii minunati se implica ne face sa speram ca putem crea o lume mai buna! :)















Pentru a va face o parere buna despre cum a fost atmosfera acum doua zile in centrul Ploiestiului, urmariti materialul de mai jos:

3 comentarii:

  1. wow!incredibibil...ma bucur enorm sa vad ca oamenilor inca le mai pasa,ca inca ''mai au timp''si bunavointa sa se dedice unor astfel de cauze!vreau sa-i felicit pe toti cei care au incercat sa-i ofere o noua sansa lui Andrei,care au incercat sa-i schimbe viata!ma bucur sa constat cum,acesti tineri,au reusit sa faca ceva pentru a-i schimba viata lui Andrei,ca s-au mobilizat si ca nu au ramas nepasatori la situatia dificila in care se afla acest tanar!sunt mandra de voi!felicitari!
    P.S:Congratulations for your speech,teacher!was remarkable!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. thanks a lot for your coming , for your granted support you have offered to us and for the pictures!We love you!

    RăspundețiȘtergere
  3. You are very welcome, Yonela!Without any intention of flattering you, I think you and your colleagues have done a wonderful thing to show your support for Andrei Teodoroiu! I thank you for your involvement and I know there is so much we can do together for this talented young man!GOD BLESS YOU!

    RăspundețiȘtergere