Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 mai 2011

MAJORETELE LICEULUI SLAVESCU -O EVOLUTIE SUPERBA!

Acum câteva zile am participat în calitate de profesor însoţitor la concursul de majorete Majorete de majoRadio organizat în colaborare cu Radio Prahova. Competiţia s-a desfăşurat la Sala Sporturilor şi a fost precedata de un joc amical de fotbal. Am avut plăcerea să îl văd evoluând pe teren pe fostul mare jucător de fotbal Miodrag Belodedici, câştigător al Cupei Campionilor in 1986, cu Steaua. Trebuie să recunosc că am fost plăcut surprins de pasiunea cu care cei aproximativ 100 de membri ai galeriei liceului nostru şi-au susţinut echipa. Exerciţiul fetelor a fost însă de-a dreptul impresionant, mai ales cu cât mărturisesc că nu le văzusem evoluând înainte, la repetiţii. Buna coordonare, costumele epatante dar de efect maxim, graţia şi bucuria cu care au dansat, toate, le-au adus un binemeritat loc 2 (desi nu puţini sunt cei care spun ca acest loc trebuia să fie 1). Sunt convins că a fost enorm de multă muncă în spatele acestei evoluţii şi personal am felicitat echipa de majorete  pentru premiul câştigat dar şi pe colega mea, doamna profesoara Vintilescu Mihaela pentru modul exemplar în care le-a pregatit pe fete.
Ţin să multumesc încă o data galeriei agresive pe care am avut-o şi în numele tuturor sa spun FELICITARI!
Cred că fiecare dintre noi  este dator să urmărească exercitiul fetelor care ne-au reprezentat şi să le felicite personal! Pentru a vedea aceasta evolutie superba, intraţi pe


http://radioprahova.ro/concurs-majorete.html


Tot aici, pe www.radioprahova.ro puteti vota pentru PATRICIA VLAD, eleva a GSAS Victor Slavescu, concurenta care ne reprezinta la noul concurs MISS MAJORETA RADIO PRAHOVA!!!!

9 comentarii:

  1. Clasamentul a fost perfect corect. cei de la nichita au avut o mult mai mare varietate de miscari si mai multe prize . merita 2 victor slavescu

    RăspundețiȘtergere
  2. toti au fost buni...important este faptul ca au participat si au avut curajul sa apara in fata unui public larg...restul conteaza mai putin...nu cred ca exista locul 1 sau 2,deoarece toti au depus efort si multa daruire si in opinia mea ambele echipe au fost foarte bune...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot fi de acord, candy, cu ceea ce spui, totusi nu pot sa nu ma abtin sa ma intreb ce cautau cei 2 baieti din echipa celor de la Nichita la un concurs de majorete? :) Nu ma intelege, gresit, mi-au placut mult cum au dansat si cei de la Nichita, totusi, potrivit standardelor, nu stiu daca chiar cei doi baieti isi aveau locul intr-un concurs de majorete....

    RăspundețiȘtergere
  4. supeeeer a fost!!!! La anul vreau si eu sa particip:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Baietii au voie sa faca parte dintr-o echipa de majorete, pana la urma totul a pornit de la cultura americana si sunt o groaza de filme in care baieti fac parte din echipa. Si de fapt, si aici la Coventry University the cheerleading team has boys in it. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=TdIAZfEfh5Y
    just look..amazing..Shakira de Romania

    RăspundețiȘtergere
  7. WOW! This girl really means business! I was stunned when I heard her sing. My God, she has Shakira's voice! This clip is a must! I was so glad for her because she could actually meet her long-time idol. This is how I felt when I had the privilege of touching hands with Mr. Michael Bolton! Thank you for posting this link, Deny:)

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.youtube.com/watch?v=O1q5VfjEBnc&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=afYmLFhXUVA&feature=related

    A beautiful voice,he is romanian! enjoy it:)

    RăspundețiȘtergere